Glutenfri Madpandekager
Her er vores bud på lækre og velsmagende glutenfri madpandekager. Fyld dem med dit yndlingsfyld og du har en lækker frokost eller aftensmad.
Glutenfri Madpandekager
Ingredienser
- 4 æg
- 2 spsk. rapsolie ca. 14 g
- 100 g fuldkornsmajsmel
- 100 g fuldkornsrismel
- 3 dl vand
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. Herbes de provence eller andet krydderi.
Sådan gør du
- Pisk æggene sammen i en skål.
- Tilsæt olie og vand og pisk sammen. Brug piskeris eller håndmixer med piskeris.
- Bland fuldkornsrismel, fuldkornsmajsmel, krydderier og salt sammen i en skål for sig.
- Hæld æggeblandingen ned i melblandingen og pisk det hele godt sammen. Det kan være at der er klumper i dejen til at starte med, men de kan piskes ud efter lidt tid.
- Varm en pande godt op og steg pandekagerne i lidt olie i ca. 1-1½ minut på hver side.
- Læg løbende pandekagerne på en tallerken og dæk dem med en dyb tallerken, så de holder sig lune og forbliver bløde.
Konsistensen er helt gal for mig! Har fulgt opskriften, men det er tyk grød, som ikke kan flyde ud på panden?
Ok! Det lyder underligt eftersom der er meget væske i forhold til mel. Har du husket vand?