Mælkefri Tærtefyld

Dette mælkefri tærtefyld er vores bud på et godt “grund-tærtefyld” uden mælkeprodukter. Opskriften er på en klassisk æggestand, som du så kan pifte op med det du har i køleskabet. Du kan finde opskrift på vores glutenfri tærtebund HER

Mælkefri Tærtefyld

Portionen passer til en tærtebund på ca. 24 cm.

Ingredienser
  

  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 æg
  • 2 dl kokosmælk /sojayoghurt/1½ dl plantemælk
  • 1,5 spsk. dijonsennep
  • 2-3 spsk. gærflager
  • 0,5 tsk. salt
  • peber

Sådan gør du
 

  • Hak løg og hvidløg og svits det på panden til det løggene er klare.
  • Pisk resten af ingredienserne sammen i en skål: æg, kokosmælk/sojayoghurt, sennep, gærflager, salt og peber.
  • Bland løggene i æggemassen og fordel det hele over den forbagte tærtebund.
  • Tilsæt evt. mere fyld fx dampet broccoli, laks i stykker, skinketern, bacon, dampede porrer, tomater, spinat, revne gulerødder eller det du godt kan li.
  • Bag tærten i 30-40 min. ved 200°C.
  • Server med frisk salat.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *