Camillas Stenalderbrød
Her er vores bud på et stenalderbrød. Brødet er utrolig nemt at lave. Opskriften er let og ligetil. Ingredienserne er lette at få fat i. Det færdige brød har samme konsistens som rugbrød, og så smager det fantastisk!
Tips:
Vil man lave en lidt sødere version af Camillas Stenalderbrød, kan man i stedet for græskarkerner komme rosiner eller grofthakkede tørrede abrikoser i.
Camillas Stenalderbrød
Ingredienser
- 1,5 dl sesamfrø
- 1,5 dl solsikkefrø
- 1,5 dl græskarkerner
- 2 dl mandler
- 2 dl valnødder
- 1 dl vand
- 3 æg
Sådan gør du
- Bland alle ingredienser sammen i en skål (Mandler og valnødder skal ikke hakkes).
- Smør en brødform med lidt kokosolie og hæld dejen i.
- Bag den i 1 time ved 160 grader.
Super lækkert brød :)
Dejligt du kan lide det!
kan dette sunde,flotte brød steges i en stegeso…
har haft stort held med andre brød i stegeso.. det er
bare så nemt.?? men ellers må jeg igang efter din opskrift.
Hej :) Det er et godt spørgsmål, som vi simpelthen ikke kan besvare, da vi ikke bruger stegeso. Men hvis andre brød kan, skulle det nok også ku lade sig gøre :)
Mvh. GFS
Det er den bedste brød opskrift til dato, jeg har søgt efter en uden flax eller chia da jeg har aversion mod at spise loppefrø, dog Brugte jeg to ske fuld husk da jeg ville se om de gav en rugbrødsagtig konsistense. Jeg kom en smule i , tusind tak for denne inspirerende blog.🏆❤️🙏
Mange tak for din opbakning :)
Hvordan blev det så med Husk i?
Hvad gør man hvis man har nødde/mandel allergi?
Hilsen
Jens
Så skal man nok finde en anden opskrift, da det vil være svært at erstatte…