Poensgen melmix er for salt
Fuldkornsbrød, POENSGEN, 500 g, 30 kr
Produktinfo:
Melmix lavet primært af majsstivelse og boghvedemel. Tilsat solsikkekerner og hørfrø. Fiberindhold: 7,3 g/100 g
Opgave:
Bagning af et fuldkornsbrød i følge pakkens angivelse.
Fremgangsmåde:
Melmix blandes med koldt vand og gær og omrøres 2-3 min. Hæver 60 min. Bages 40 min. Samlet arbejdstid ca 5 min + hævning og bagning.
Resultat:
Det færdige brød lignede meget billedet på pakken. Konsistensen var meget lig med et
kernerugbrød, saftigt og lidt klægt. Smagen var syrlig, “rugbrødssmag”, med kerner, for salt.
Vægt: 811 g.
Plus:
Super hurtigt og nemt at lave. Minder umiddelbart meget om et alm. rugbrød i teksturen.
Minus:
Det færdige brød var for salt og blev derved nærmest uspiseligt. Desuden er der tilsat
“brødkrydderi”, som ikke er til at vide hvad er. Næringsværdien er noget skæv.
Fedtindholdet er 15,2 g/100 g, sukker udgør 9,5 g/100 g.
Jeg er 110% uenig med dig i at poensgen classic mel er for salt det er simpelthen en vidunderlig mel.
Ok! Ja men det er da godt, måske har de ændret opskriften siden vi testede…