God italiensk pasta

Rummo-glutenfri-pasta

Rummo Linguine, Glutenfri pasta.


Ingredienser: Fuldkornsris (36%), gul majs (32,5%), hvid majs (20%), ris (8%), kartoffelstivelse (3%), emulgator: 471


Denne er lavet i Italien og bærer helt klart præg af en anden kvalitet end de fleste andre glutenfri pasta-mærker vi kender til.

Rummo, som er firmaet bag, er åbenbart også kendt for at lave super god almindelig pasta, så det er jo bare skønt, at de også har kastet sig over den glutenfri pasta. Denne type er linguine, hvilket vil sige tynde og flade.

Vi synes, de er rigtig gode! De klistrer ikke og kogevandet bliver ikke til grød. De koger stille og roligt for sig selv, uden at man hele tiden behøver at være over dem, så de ikke hænger sammen. Vi kogte dem et par minutter længere end angivet, så prøv dig frem. 

Vi så også Rummo pasta Mezzi Rigatoni, som er store pastarør. De er lavet af de samme ingredienser og er også helt udmærkede, de skal dog også koges nogle minutter længere end angivet på pakken.

Rummo pasta kan købes i forskellige onlinebutikker.
4 thoughts on “God italiensk pasta”

  • Hejsa, jeg har købt Rummo pasta Mezzi Rigatoni og var vild med dem. Jeg kan dog ikke huske hvor jeg har købt det henne. Kan I hjælpe med hvor man kan købe Rummo’s glutenfri pasta?

  • Det er meget fint at i har fundet det i SuperBrugsen , men de føre ikke rummo glutenfri pasta mere, så ved i hvor man så kan købe det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *