Glutenfri Mysli
En portion glutenfri mysli er en sund og nærende start på dagen. Denne glutenfri mysli er nem at lave og har en buket af forskellige smage. Den er sødet med tørret frugt og kan holde sig længe i en lufttæt beholder.
Glutenfri Mysli
Ingredienser
- 0,5 dl sesamfrø
- 1 dl hel boghvede.
- 1 dl sojaflager.
- 1 dl quinoaflager.
- 1 dl risflager
- 1 dl hirseflager
- 1 dl solsikkekerner
- 0,5 dl hele mandler.
- 1,5 dl tørrede æbler i tern.
- 1 dl lyse rosiner.
- 1 dl cornflakes
Sådan gør du
- Rist sesamfrø og de hele boghvede kerner på en tør stegepande.
- Når de begynder at dufte og er blevet lettere gyldne, tages de af varmen og køles af.
- Hæld alle øvrige ingredienser i en stor skål, sammen med de afkølede sesamfrø og hel boghvede, og bland det hele godt sammen.
- Hæld den færdige mysli i en lufttæt beholder.