Glutenfri Kyllingenuggets

KyllingenuggetsDisse kyllingenuggets er børnevenlige, hurtige at lave, og de smager som helt almindelige lækre nuggets. De kan også laves med kalkunbryst.

Glutenfri Kyllingenuggets

Ingredienser
  

  • 400 g kyllingebryst / kalkunbryst
  • 0,5 dl majsmel
  • 0,5 dl majsgryn
  • 0,5 tsk. salt
  • friskkværnet peber
  • margarine eller olie til at stege i
  • evt. et drys cayennepeber/chili

Sådan gør du
 

  • Skær kyllingen i nugget-store stykker.
  • Bland majsmel, majsgryn, salt og peber i en frysepose (str. min. 4 liter)
  • Kom alle kyllingestykkerne i posen og ryst posen til alle stykker er dækket med mel.
  • Steg kyllingestykkerne i rigeligt fedtstof på panden til de er gennemstegt (2-4 min. på hver side alt efter størrelse)
  • Server med fx kartoffelmos og coleslaw


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *