Glutenfri Kyllingenuggets
Disse kyllingenuggets er børnevenlige, hurtige at lave, og de smager som helt almindelige lækre nuggets. De kan også laves med kalkunbryst.
Glutenfri Kyllingenuggets
Ingredienser
- 400 g kyllingebryst / kalkunbryst
- 0,5 dl majsmel
- 0,5 dl majsgryn
- 0,5 tsk. salt
- friskkværnet peber
- margarine eller olie til at stege i
- evt. et drys cayennepeber/chili
Sådan gør du
- Skær kyllingen i nugget-store stykker.
- Bland majsmel, majsgryn, salt og peber i en frysepose (str. min. 4 liter)
- Kom alle kyllingestykkerne i posen og ryst posen til alle stykker er dækket med mel.
- Steg kyllingestykkerne i rigeligt fedtstof på panden til de er gennemstegt (2-4 min. på hver side alt efter størrelse)
- Server med fx kartoffelmos og coleslaw