Glutenfri Bananpandekager

Glutenfri Bananpandekager

Hvis du er på udkig efter nogle virkelig luftige pandekager, skal du prøve disse super luftige glutenfri bananpandekager! De er uden tilsat sukker, mælk og plantemælk. Det er bedst at lave dem med en blender, da den cremede konsistens, der gør dem ekstra luftige, bedst opnås ved et stykke tids blendning. Men har du en stavblender, kan den også bruges. Dejen er meget hurtigt lavet og pandekagerne er hurtigt bagt!

Glutenfri Bananpandekager

Glutenfri Bananpandekager

Antal 10 stk.

Ingredienser
  

  • 2 bananer alm. størrelse
  • 2 æg
  • 1 tsk. FiberHUSK
  • 0,25 tsk. salt
  • 40 g rismel fin hvid rismel
  • lidt neutral olie til at stege i

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienser undtaget olie i en blender og blend dejen i 4-5 minutter til den er cremet og skummende.
  • Varm en slip-let-pande op til svag/middel varme.
  • Kom en smule olie på panden.
  • Start med at lave en smage-pandekage og juster saltmængden herefter.
  • Brug ca. 2 spsk. dej til hver pandekage.
  • Hvis du synes dejen er for tynd og meget svær at vende på panden, kan du piske lidt mere rismel i, indtil konsistensen er så tyk at piskerisets mønster kan ses i dejen.
  • Du kan sikkert lige have 3 pandekager på en almindelig pande.
  • Bag pandekagerne ved svag varme i 1-1½ minut på hver side. Vend dem forsigtigt med en paletkniv. Det er for det meste ikke nødvendigt at tilføre olie mere end en gang.
  • Server dem lune med fx kastanjecreme, marmelade eller chokoladesmør.


5 thoughts on “Glutenfri Bananpandekager”

  • Kære Anna og Marie. Jeg er noget så glad for jeres hjemmeside. Jeg er 63 år og fik konstateret glutenallergi for 4 år siden. Jeg har prøvet mange opskrifter fra forskellige hjemmesider, og der er lavet mange dårlige boller, brød og kager, men med jeres opskrifter får jeg bare gode resultater. Tusind, tusind tak for jeres opskrifter. Jeg er dybt taknemmelig.
    Kærlig hilsen Eva.

    • Kære Eva
      1000 tak for din tilbagemelding! Hvor er det bare dejligt at høre.
      Vi har jo netop arbejdet længe på at udvikle de bedste resultater – skønt!
      Fortsat god bagelyst!
      Mvh. GFS

  • Jeg er vild med jers blinis har hvede allegi så dejligt at man kan få noget lækkert uden at skal gi en formue 🥰

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *