Glutenfri Kikærtewraps
Kikærtewraps er utrolig nemme at lave og smager skønt. Mulighederne for smagskombinationer i fyld og krydring er uendelige. Der er stor forskel på de enkelte poser med kikærtemel, så vær opmærksom på at der måske skal lidt mere eller lidt mindre vand i dejen, alt afhængig af melet. For at lave wraps, er det vigtigt at dejen ikke er for tyk.
OBS! Vi har hørt om kikærtemel, som indeholdt GLUTEN, så tjek endelig din pose inden du køber!
Nogle af vores favoritkombinationer til fyldet er:
• Dampet laks, frisk peberfrugt, frisk spinat, rødløg.
• Humus, kyllingepålæg, salat, syltede hvidløg, tomat.
• Pesto, ruccola, kalkunpålæg, soltørrede tomater, syltede hvidløg, oliven.
• Avokado, røget laks, friske tomater.
• Tunsalat, pesto, agurk, rå løg.
• Spejlæg, kyllingepålæg, friske tomater, evt. ketchup. – God som tømmermandsmad!
Glutenfri Kikærtewraps
Ingredienser
- 3 dl kikærtemel
- ca. 3 dl koldt vand.
- 0,5 tsk. salt
- 1 tsk. tørret krydderi. (herbes de provence oregano eller basilikum)
- Olie eller margarine til stegning.
Sådan gør du
- Rør mel sammen med vand til en tyndtflydende dej.
- Tilsæt salt og krydderier.
- Steg pandekagen på en hed pande. Lad pandekagen stege til den slipper panden, inden du vender den.
- Læg den færdige wrap på en tallerken og læg det valgte fyld på og rul.
- Server straks.
Kan de fryses ?
Det kan de nok godt, vi har endnu ikke prøvet – men de skal nok lige varmes inden brug…
Super gode opskrifter- både denne og jeres opskrift på boller.
Tak Helene :)