Grøn pesto
En super lækker grøn pesto, som er opstået ud fra “hvad har vi i køleskabet” princippet. Pestoen endte med at blive helt vidunderlig! Brug den til pasta, i salat, i vores kyllingedeller, på brødet eller hvad du lyster.
Vær opmærksom på, at nogle gærflager kan indeholde gluten! Vi bruger de IKKE økologiske fra Natur Drogeriet!
Tip: Brug ristede pinjekerner i stedet for mandler, grønne oliven i stedet for sorte, persille i stedet for basilikum, evt. en enkel ansjos som smagsgiver.
Grøn pesto
Ingredienser
- et bundt frisk basilikum
- 2 fed hvidløg
- 10 stk. kalamate oliven uden sten sorte
- 3 spsk. glutenfri gærflager
- 25 g mandler
- 4 tsk. kapers
- 3 spsk. god olivenolie
- salt og peber
- Sådan gør du:
Sådan gør du
- Kom alle ingredienser i en stavblender eller foodprocessor og blend det hele godt til en jævn masse.
- Smag til med salt og peber.