Grøn pesto

Grøn pesto

En super lækker grøn pesto, som er opstået ud fra “hvad har vi i køleskabet” princippet. Pestoen endte med at blive helt vidunderlig! Brug den til pasta, i salat, i vores kyllingedeller, på brødet eller hvad du lyster.

Vær opmærksom på, at nogle gærflager kan indeholde gluten! Vi bruger de IKKE økologiske fra Natur Drogeriet!


Tip: Brug ristede pinjekerner i stedet for mandler, grønne oliven i stedet for sorte, persille i stedet for basilikum, evt. en enkel ansjos som smagsgiver.

 

Grøn pesto

Ingredienser
  

  • et bundt frisk basilikum
  • 2 fed hvidløg
  • 10 stk. kalamate oliven uden sten sorte
  • 3 spsk. glutenfri gærflager
  • 25 g mandler
  • 4 tsk. kapers
  • 3 spsk. god olivenolie
  • salt og peber
  • Sådan gør du:

Sådan gør du
 

  • Kom alle ingredienser i en stavblender eller foodprocessor og blend det hele godt til en jævn masse.
  • Smag til med salt og peber.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *