Rask af Mad
Rask af Mad er skrevet af de danske ernæringsterapeuter
Marianne Jäger og Carmen Villefrance.
Rask af Mad er mere end en kogebog. Den favner hele spektret omkring fødevareallergi og intolerance og den er inddelt i tre områder: Teori og praksis, Madråd og Opskrifter. Så den er en god gennemarbejdet allround bog, hvis man gerne vil have viden og teori med i købet.
Som kogebog indeholder den opskrifter til morgenmad, mellemmåltider, frokost, tilbehør og appetizers, aftensmad og gæstemad. Alle opskrifterne er glutenfri og fri for mælkeprodukter.
Bogen indeholder mange gode opskrifter, især på brød og kager. Og har desuden et helt afsnit omkring “Juletid”.
Den er overskueligt opbygget, med stikordsregister, leksikon over madvarer uden gluten og mejeriprodukter og opskrifterne er nemme at gå til.
Bogen kan købes på nettet og hos boghandleren, eller lånes på biblioteket.