Hurtigt Glutenfrit Knækbrød
Dette glutenfri knækbrød smager utroligt godt og er meget nemt og hurtigt at bage. Hvis du ikke lige har de kerner, der står, kan du bruge dem du har :)
Note: Knækbrødet holder sig sprødt og godt i flere dage i en lufttæt beholder.
Hurtigt Glutenfrit Knækbrød
Ingredienser
- 2 dl fuldkornsmajsmel 80 g
- 0,5 dl majsgryn 30 g
- 1 dl solsikkekerner
- 1 dl græskarkerner
- 0,5 dl hørfrø
- 0,5 dl sesamfrø
- 0,5 dl olie raps/oliven 40 g
- 1 tsk. salt
- 2 dl kogende vand
Sådan gør du
- Alle ingredienser blandes sammen i en skål.
- Den bløde og let klistrede dej rulles ud mellem 2 stykker bagepapir.
- Dejen rulles ud til den er ca. ½ cm tyk. Jo tyndere dejen er rullet ud, jo sprødere bliver knækbrødet.
- Dejen kan bages nu og knækkes ud efterfølgende, men ønskes lige stykker kan man nemt bruge en pizza “rundsav” til at stikke ud med. Man behøver ikke at skære hele vejen gennem dejen, da den nemt knækkes
- Bages i 60 min. ved 150°C. Lad køle lidt og knæk i stykker.
Hvor lang tid skal det have i orden? Alle instruktioner er væk på denne opskrift :)
Åh…det er da noget værre noget! Beklager! Det skal rulles ud og bages i ca. 1 time ved 150C.